0

Ideális állvány városnézéshez, túrázáshoz?

  2015. április 23.  1771 látták  0 komment

 A pillanatok tökéletes megörökítéséhez elengedhetetlen az állványhasználat! Nyaraláskor, túrázáskor viszont nem mindegy milyen állványt választasz!

Fényképezőgép vásárlás után a legkülönfélébb fotótémákkal találkozunk. 

Nyaralás során, éjszakai városfotó, vagy természetjárás közben egy patak zúgója vizének fátyolos megörökítéséhez elengedhetetlenné válik az állvány használata. Aki igényes, szép képet szeretne, kénytelen lesz állványt használni.

Mindannnyian találkoztunk már a dilemmával - melyik lenne a legmegfelelőbb? Egy kicsit átgondolva, már nem lesz olyan nehéz a választás! A döntést a gép és az optika mérete, súlya, valamint a használat módja, és a fotós igényei befolyásolják.

Az állvány először is legyen jó minőségű, melyre az értékes gépünket rábízhatjuk! Bridge, MILC vagy belépő kategóriás DSLR-ek esetében elegendő lehet egy kisebb, könnyebb állvány is. Stúdióban nem számít a súly, de nyaralásra vagy kirándulásra senki nem szeret ormótlan, nehéz állvánnyal indulni.

Jó minőségű, könnyű, kis méretű állvány? Létezik ilyen?

Igen, bemutatjuk a Rollei Digi 3400 tripodot, melynek kiváló tulajdonságai teszik ideális társsá túrázáshoz, városnézéshez vagy nyaraláshoz. Szállítási mérete csak 38 cm, tömege pedig mindössze 570g. Mellette szól még, hogy az állványt 730 nap magyar garanciával kínáljuk!

 

A bevezető időszakban mindössze 5990 Ft-ért vásárolható meg fekete és fehér színben!

Szerzőkkommentek
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a hírhez
A hozzászóláshoz . Ha még nincs regisztrációd, ide kattintva regisztrálhatsz!

Pálvölgyi-Digital Kft.

a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper, Sunbounce, Polariod, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, iGet, Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach termékek hivatalos magyarországi forgalmazója

Székhely: 1164 Budapest, Műszerész u. 23.

Adószám:14233564-2-42

Közösségi adószám: HU14233564

Cégjegyzékszám:Fővárosi Bíróság 01-09-894825