0

Öt egyszerű érv a Peeps szemüvegtisztítója mellett

  2017. szeptember 26.  932 látták  0 komment
Öt egyszerű érv a Peeps szemüvegtisztítója mellett

Kétféle ember létezik a világon: az egyik, aki szemüveget hord, a másik pedig, aki csak napszemüveget. Egészen mostanáig teljesen releváns volt ez a különbségtevés, ma azonban már máshogy is elkülöníthetjük bolygónk meglehetősen nagy szemüveges közösségét: van, aki már most is Peeps-szel tisztítja a szemüvegét és van, aki még nem.  

Szerencsére egyre többen vannak abban a táborban, akik a Peeps mellett teszik le a voksot, hiszen aki kipróbálja, az a továbbiakban ragaszkodik is hozzá. Mégis, akik még nem ismernék a technológiát, azoknak elmondjuk, hogy miért is kiváló választás ez a forradalmian új szemüvegtisztító, amit nemrégiben a lencsetisztításról ismerté és elismerté vált Lenspen szakemberei fejlesztettek ki. 

1.
Nos, először is, mert az aktív-szenes technológiának köszönhetően nem karcolja a lencsét, kíméletesen távolítja el róla a zsírfoltokat és egyéb szennyeződéseket. Szemben a törlőkendőkkel, amire por kerülhet és karcolhatja a lencsét.

2.
Másodszor, mert sokkal gyorsabb, mint a hagyományos szemüvegtisztítás. Gyorsabb és nem utolsó sorban egyszerűbb is, vagyis egy szóval praktikusabb. A tökéletes tisztításhoz ugyanis nincsen szükség se folyadékra, se alkoholra, se kendőre.

3.
Harmadszor, mert sokkal hatékonyabb, azaz tisztább lesz a szemüveg lencséje, köszönhetően szintén az aktív-szenes technológiának, ami magához szívja a zsírt és egyéb szennyeződéseket. Kérdésként szokott felvetődni, hogy jó, jó, de akkor maga a tisztító is szennyeződik nem? Nem, mert, ha visszadugjuk a helyére, ott egy ugyancsak aktívszenes párna megtisztítja a tisztítófejet, így a Peeps szemüvegtisztítója akár ötszázszor is ugyanolyan eredményesen használható!

4.
Negyedszer, mert kényelmesen hordozható, nem csak azért mert kicsi, hanem azért is, mert nem kell bíbelődni a tárolásával, egyszerűen visszazárjuk a kupakba és kész. Szemben mondjuk egy kendővel, amit mindig macerás visszatenni a kis fóliájába, ami ezért gyakran nem is teszünk meg és máris ott vagyunk a porosodásnál és a karcolódásnál. 

5.
Ötödször pedig, mert még jól is néz ki, ha úgy tetszik trendi, hiszen egy innovatív kütyü mindig jól mutat, ráadásul a Peeps termékei számtalan színben érhetők el, hogy mindenki megtalálhassa a számára legszimpatikusabbat. 

Szerzőkkommentek
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a hírhez
A hozzászóláshoz . Ha még nincs regisztrációd, ide kattintva regisztrálhatsz!

Pálvölgyi-Digital Kft.

a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper, Sunbounce, Polariod, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, iGet, Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach termékek hivatalos magyarországi forgalmazója

Székhely: 1164 Budapest, Műszerész u. 23.

Adószám:14233564-2-42

Közösségi adószám: HU14233564

Cégjegyzékszám:Fővárosi Bíróság 01-09-894825