0

Gondolatok a szemüvegtisztításról

  2017. szeptember 26.  1115 látták  0 komment

Ha már unod, hogy a szemüveged mindig koszos, maszatos, ha belefáradtál a macerás tisztogatásba, ami időrabló, de még csak nem is hatékony... a folyadékok kiömlenek vagy lejár a szavatosságuk...

Megvetted a méreg drága szemüveged, vigyázol is rá, még a csoda mikroszálas kendőt is megvásároltad, amit a boltban ajánlottak hozzá? A vadiúj szemüveged mégis karcos, állandóan foltos, mert nem érsz el minden kis zegzugot? A koszos és maszatos szemüveg még a szemedet is tovább rontja...
 
 
Érdekel, hogy mi az a régóta ismert technológia, ami megoldást jelent a problémára?
 
Emlékszel még, mivel tisztították nagymamáink az ablaküveget?
Igen, újságpapírral! Hogy miért? Mert a fekete nyomdafesték 25% -a aktív szén volt. Azt is tudod, hogy a tengeri olajszennyezések megszüntetéséhez is segítségül hívják az aktív szén olaj-, és zsírmegkötő képességét?
 
Ezt a régóta ismert technológiát használta fel a kanadai Lenspen cég, amely ötletes, toll alakú, objektív lencse és LCD tisztítóival vált ismertté a világpiacon. (link ami a lenspenekre mutat)
Nem kell többé maszatos, ujjlenyomatos szemüvegen keresztül szemlélned a világot! A PEEPS használatával pillanatok alatt, biztonságosan tisztíthatod a szemüveged! Nem kell évente új szemüveget vásárolnod, mert karcos a lencséd!
 
De mitől lesz a lencséd maszatos?
 
Általános tapasztalat, hogy tisztítókendővel vagy papírzsebkendővel próbáljuk meg eltávolítani a szennyeződéseket, akkor hosszas tisztogatás után sem lesz tökéletesen tiszta a felület. Mivel a kendőben és a papírban lévő rostok nem képesek megkötni az összes zsírt és olajat, így annak egy része visszakerül a felületre és szétkeni azt.
 
...és mitől karcos?
 
Egy papírzsebkendőtől mindenképp! Egy pihe-puha mikroszálas törlőkendő éppúgy megkarcolja a szemüvegedet. Tudod miért? A levegőben lévő apró porszemek rátapadnak a szemüveged lencséjére, és tisztításkor összekarcolja a szemüvegedet.
De ha ez még nem volna elég...gondolj bele, amikor előveszed a kendőt, az ujjaidon lévő zsír is szennyezi a kendőt, ami így a levegőben és a táskádban lévő porszemeket összegyűjti. így minden egyes tisztításkor, csak összemaszatolod és karcolod a lencsédet.
 
 
Mitől sikeres a PEEPS?
 
PEEPS rendelkezik egy puha kecskeszőrből készült porecsettel, amivel könnyedén eltávolíthatod a szemüvegedre káros porszemcséket a felületéről. Az aktív szenet tartalmazó tisztítópárnákkal pedig egy mozdulattal, pillanatok alatt a lencse mindkét oldalán lévő olajokat, zsírokat magába kötve eltünteti onnan. A PEEPS kupakjában szivacs található, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál, így a szivacsban lévő mennyiség minimum 500 tisztításra elegendő lehet.
 
 
Hova tűnik a szemüvegről eltávolított zsír?
 
A tisztítófejen lévő aktív szén megköti azt, majd, mikor a fejet a kupakjába visszahelyezzük, a benne lévő párna a tisztítófej felületéről ledörzsöli az óriásmolekulákat, egyúttal feltölti a rendkívül finom aktívszén-molekulákkal.
 
 
Mesélhetnénk még órákat a PEEPS előnyeiről, de inkább vedd a kezedbe és próbáld ki magad!
Szeretettel várunk bemutatótermünkbe, hogy Te magad tapasztald meg 5 mozdulatból 5 mp alatt, milyen pofon egyszerű a biztonságos szemüvegtisztítás!
 
A Lenspen tisztítók sok tízmillió elégedett vásárlója garanciát jelent a megbízhatóságra és a PEEPS hatékonyságára!
 

Tudj meg többet a LENSPEN márkáról!

A LENSPEN termékeket már ezekhez is használhatod: objektívlencsék (fotó-videó-biztonságtechnika-telefon), keresőkLCD-kijelzőkszenzoroktáblagépektelefonoktelefonoptikákGPSautós kijelzőktávcsövek,TV monitor. Egyszóval szinte minden sima felületre.

Szerzőkkommentek
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a hírhez
A hozzászóláshoz . Ha még nincs regisztrációd, ide kattintva regisztrálhatsz!

Pálvölgyi-Digital Kft.

a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper, Sunbounce, Polariod, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, iGet, Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach termékek hivatalos magyarországi forgalmazója

Székhely: 1164 Budapest, Műszerész u. 23.

Adószám:14233564-2-42

Közösségi adószám: HU14233564

Cégjegyzékszám:Fővárosi Bíróság 01-09-894825