0

Tegyünk együtt a boldog gyermekkorért!

  2018. március 4.  1020 látták  0 komment

A Pálvölgyi Digital teljes csapata nevében köszönjük a 2017-es egész évi együttműködéseteket! Nélkületek nem adományozhatnánk az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak és beteg gyerekeknek különböző ajándékokat. Számunkra öröm látni a mosolyt, a hitet, a kitartást a gyerekek a szemében! 

Köszönjük szépen Keszeli Ákos segítségét, aki meghallotta, hogy 2 db laptopot szeretnénk ajándékozni, segítségül felajánlott egyet ő is. Vuk Roland 8 éves, egy évvel ezelőtt gyógyult a leukémiából. Most visszaesett, egy hónapig haza sem mehet, apuka van itt vele. Az otthonuk Hatvanban van. Az anyuka hallássérült, otthon van egyedül a 2 éves kislányukkal.(Fotó: Mátrai Dávid ©) 

Másik kisfiút Gombás Norbertnek hívják, 12 éves, szintén leukémiás volt. A Heim Pál Gyermekkorházban kezelték. Ő már csak fenntartó kezelésre jár  az anyukájával, Dunaegyházán jár a szlovák nemzetiségi iskolába.

(Fotó: Mátrai Dávid ©)

Ha neked is van ötleted, hogy mivel tudnánk segíteni ezeket a csodálatos gyerekeket, keress minket bátran, tegyünk együtt a boldog gyermekkorért!

(Fotó: Mátrai Dávid ©)


 

 

 

 

 

Szerzőkkommentek
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a hírhez
A hozzászóláshoz . Ha még nincs regisztrációd, ide kattintva regisztrálhatsz!

Pálvölgyi-Digital Kft.

a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper, Sunbounce, Polariod, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, iGet, Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach termékek hivatalos magyarországi forgalmazója

Székhely: 1164 Budapest, Műszerész u. 23.

Adószám:14233564-2-42

Közösségi adószám: HU14233564

Cégjegyzékszám:Fővárosi Bíróság 01-09-894825