0

Pálvölgyi Digitál a Brand Tester kiállításon

  2018. március 12.  1370 látták  0 komment

Interaktív kalandok 10 szektorban! A BrandTester Parkban több mint 100 ismert márka teszi kipróbálhatóvá egyes termékeit, szolgáltatásait a 10.000 négyzetméteres márkatesztelő parkban. Legyen szó autókról háztartási gépekről, kozmetikumokról ételekről, játékokról, vagy high-tech élményekről. 


RIVA Multiroom "+" virtuális smart home 
 

A Pálvölgyi Digital az innováció és a technikai érdekességek nagykövete 

Az érdeklődők olyan izgalmas kütyüket tesztelhettek a közel 40 négyzetméteres standon, mint a RIVA Audio Multiroom „+” okosotthon hangrendszere, Carbon Klean Peeps aktivszenes szemüveg tisztítója, okostelefon-kamera stabilizátorokat, instant fényképezőgépek új generációját Polarid Snap, SnapTocuh, és nem utolsósorban a Polaroid Classic OneStep2 fényképezőgépet, mely egy új köntösben keltiéletre a Polaroid 6oo formátumot.

Polaroid SnapTocuh  - instant fényképezőgép


Zhiyun Smooth Q - okostelefon kamerastabilizátor 

A standra látogatókat Ronaldo bűvész szórakoztatta, óránkét hasznos és izgalmas nyeremények kerültek kisorsolársa. A bátrak egy fotó erejéig felállhattak a dobogó tetejére, ajándék hűtőmágnessel térhettek haza.

BrandTester innováció díj 2018

Olyan innovációs termékeket vezetünk be Magyarországon, ami két lépéssel a jelen technológia előtt halad. Az innovációban azért érdemes gondolkodni, mert mindig előrébb visz, mindig egy pluszt ad. Köszönjük a főszervezőknek!    

 

 

 

 

 

Szerzőkkommentek
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a hírhez
A hozzászóláshoz . Ha még nincs regisztrációd, ide kattintva regisztrálhatsz!

Pálvölgyi-Digital Kft.

a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper, Sunbounce, Polariod, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, iGet, Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach termékek hivatalos magyarországi forgalmazója

Székhely: 1164 Budapest, Műszerész u. 23.

Adószám:14233564-2-42

Közösségi adószám: HU14233564

Cégjegyzékszám:Fővárosi Bíróság 01-09-894825