0

Blog

 • Pálvölgyi Digitál a Brand Tester kiállításon

  Pálvölgyi Digitál a Brand Tester kiállításon

    1219 látták  0 komment

  Interaktív kalandok 10 szektorban! A BrandTester Parkban több mint 100 ismert márka teszi kipróbálhatóvá egyes termékeit, szolgáltatásait a 10.000 négyzetméteres márkatesztelő parkban. Legyen szó autókról háztartási gépekről, kozmetikumokról ételekről, játékokról, vagy high-tech élményekről. 

  Bővebben  

 • Tegyünk együtt a boldog gyermekkorért!

  Tegyünk együtt a boldog gyermekkorért!

    936 látták  0 komment

  A Pálvölgyi Digital teljes csapata nevében köszönjük a 2017-es egész évi együttműködéseteket! Nélkületek nem adományozhatnánk az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak és beteg gyerekeknek különböző ajándékokat. Számunkra öröm látni a mosolyt, a hitet, a kitartást a gyerekek a szemében! 

  Bővebben  

 • Kis méret, nagy előny

  Kis méret, nagy előny

    396 látták  0 komment

  Polaroid Cube: Házibuliktól az ejtőernyőzésig

  Miért jó, ha valami pici? Több oka is lehet, például mert könnyen el lehet rejteni, kényelmesen magunkkal tudjuk vinni bárhova, vagy mert nem zavar a különböző tevékenységeink közepette. Ezek a tulajdonságok egy televízió esetében nem féltetlenül hasznosak, viszont egy akciókameránál, több mint előnyösek. 

  Bővebben  

 • Ha védelem kell

  Ha védelem kell

    477 látták  0 komment

  Bemutatkoznak a Loksak vízálló tokjai

  A telefonok és táblagépek kiegészítőinek legalább akkora piaca van, mint maguknak a fő termékeknek, ezek közül is talán a legjelentősebb a különböző tokoké, ami teljesen érthető is, hiszen ha valaki vásárol egy drágább árfekvésű készüléket, akkor azt szeretné biztonságban is tudni. 

  Bővebben  

 • A megoldás: 10-7–10-3

  A megoldás: 10-7–10-3

    523 látták  0 komment

  Avagy, amit az aktív szénről tudni érdemes

  Különösnek tűnhet a cím egy blogbejegyzés elé, pedig nem az, lényegében ugyanis ennek a számkombinációnak köszönhetjük, hogy a Lenspen tisztítói olyan gyorsan és hatékonyan tudják megszabadítani eszközeinket az ujjlenyomatoktól és zsírfoltoktól, mint amennyire.

  Bővebben  

Pálvölgyi-Digital Kft.

a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper, Sunbounce, Polariod, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, iGet, Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach termékek hivatalos magyarországi forgalmazója

Székhely: 1164 Budapest, Műszerész u. 23.

Adószám:14233564-2-42

Közösségi adószám: HU14233564

Cégjegyzékszám:Fővárosi Bíróság 01-09-894825