0

Polaroid UV + CPL szűrőszett 52 mm, kék foglalattal

– regisztrálj, hogy elsőként értékelhesd a terméket
Cikkszám: P-PLFILUVCPLKBL52
 rendelésre
átlagos beérkezési idő: 45 nap múlva


Teljes ár: 5 490 Ft

Ha viszonteladónk kíván lenni, kérjük
Termékjellemzők
gyártóPolaroid
bruttó tömeg [kg]1-999g
Az UV szűrő hatékonyan védi a frontlencsét a szennyeződésektől és a fizikai sérülésektől egyaránt, valamint extrém erősségű UV sugárzás esetén is megakadályozza a kép enyhe kék-eltolódását.
A cirkuláris polárszűrő (CPL) kifejezetten a digitális gépekhez lett fejlesztve, hatékonyan távol tartja a nem kívánt fénysugarakat. A képalkotás szempontjából ezek a fények (pl. tükröződés) kifejezetten káros hatásúak. Kizárásukkal az elékszült kép sokkal kontrasztosabb, színtelítettebb lesz. Megjelenik a képen az ég kékje, láthatóak lesznek a felhők fehér fodrai. Ugyanígy hasznát vesszük a polárszűrőnek, ha egy kirakatot szeretnénk tükröződésmentesen megörökíteni, vagy be szeretnénk látni a vízfelület alá.
Míg a polárszűrőt szinte csak kültéren, szükség esetén kell használni, addig az UV szűrőt a legtöbb fotós folyamatosan az objetíven tartja.

Válassz a gépedhez, vagy az egyéniségedhez illő, színes foglalatú Polaroid szűrőszettek közül!

Pálvölgyi-Digital Kft.

a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper, Sunbounce, Polariod, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, iGet, Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach termékek hivatalos magyarországi forgalmazója

Székhely: 1164 Budapest, Műszerész u. 23.

Adószám:14233564-2-42

Közösségi adószám: HU14233564

Cégjegyzékszám:Fővárosi Bíróság 01-09-894825