0

Miggö párnázott vállpánt és védőburkolat SLR méretű gépekhez, space zoo

– regisztrálj, hogy elsőként értékelhesd a terméket
Cikkszám: M-MW-SR-SLR-PS-90
 raktáron


Teljes ár: 7 990 Ft

Ha viszonteladónk kíván lenni, kérjük
Termékjellemzők
GyártóMIGGÖ
Színspace zoo
Súly Nettó (g)198
Szélesség (cm)150
Hosszúság (cm)94
Magasság (cm)254
Súly Bruttó (g)363
Anyagapoliészter
Tartozék típusKamera rögzítő
Rögzítésvállpánt
Miggö Strap & Wrap a legtrendibb kiegészítő a fényképezőhöz! Két funkció egyben: vállpánt és védőburkolat SLR méretű fényképezőgépekhez.
Vastag, párnázott anyagának köszönhetően viselése rendkívül kényelmes, a széles kialakítása elosztja a terhelést a vállon, növelve ezáltal a komfortérzetet.
A levett objektívsapkát a pánton kialakított tartóba tehetjük, így az nem veszik el.
Levéve és a cipzárat összehúzva, néhány mozdulattal a vállpántból egy fényképezőgép-burkolatot alakíthatunk ki, mely hatékonyan védi a gépünket.
A gép állványmenetébe illeszkedő rögzítőcsavart a pánton jónéhány, előre kialakított helyre rakhatjuk, a gép kialakításának és az optika méretének megfelelően.
A rögzítőcsavar szintén rendelkezik egy szabványos, 1/4 collos menettel, így nem kell levennünk a Miggöt, ha állványra akarjuk rakni a gépet.
Divatos és visszafogottabb színekben készül, mindenki megtalálja az egyéniségének, öltözetének, vagy akár a pillanatnyi hangulatának megfelelőt.

Pálvölgyi-Digital Kft.

a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper, Sunbounce, Polariod, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, iGet, Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach termékek hivatalos magyarországi forgalmazója

Székhely: 1164 Budapest, Műszerész u. 23.

Adószám:14233564-2-42

Közösségi adószám: HU14233564

Cégjegyzékszám:Fővárosi Bíróság 01-09-894825