Hírek

Megérkezett a Dörr legújabb fotóstáska-sorozata!

2015. 05. 22.

A NoLimit fotóstáska-sorozat, a Dörrtől megszokott, átgondolt és célszerű formatervezésű, mindemellett igazán fiatalos kivitelezésű, és közkedvelt színekben érthetők el.

Fotózz egy másik dimenzióban!

2015. 05. 14.

Sokakkal előfordult már, hogy vett egy jó minőségű fényképezőgépet, a képei napsütésben mégis fakók, élettelenek lettek. Ez nem a fényképezőgép beállítási problémája és nem is a Te hibád! 

Ideális fotóállvány városnézéshez, túrázáshoz?

2015. 04. 23.

 A pillanatok tökéletes megörökítéséhez elengedhetetlen az állványhasználat! Nyaraláskor, túrázáskor viszont nem mindegy milyen fotóállványt választasz!

LENSPEN, a biztonságos tisztítás garanciája!

2015. 04. 16.

Emlékszel, mivel tisztítottak nagymamáink ablaküveget? Igen, újságpapírral! Mert a fekete nyomdafesték 25%-a aktívszén volt. Azt is tudod, hogy a tengeri olajszennyezések megkötéséhez is segítségül hívják az aktív szén olaj-, és zsírmegkötő képességét?

Cullmann Concept One OH2.5V videós gömbfej

2015. 04. 08.

Nemrég mutattunk be egy Cullmann állványfejet az OT sorozatból, ezúttal azonban egy gömbfej kerül terítékre, mely - hibrid lévén - többféle feladathoz is alkalmas, így nem csak a fotósok, de akár a videósok számára is alternatívát jelenthet.

Gondolatok a szemüvegtisztításról

2015. 03. 17.

Ha már unod, hogy a szemüveged mindig koszos, maszatos, ha belefáradtál a macerás tisztogatásba, ami időrabló, de még csak nem is hatékony... a folyadékok kiömlenek vagy lejár a szavatosságuk...

Érdekességek

Régi ismerősök - új színekben

A fotósok körében bizonyára jól ismert Lenspen jól látható célja, hogy kibővítse célközönségét. A régi, jól bevált termékek új dizájnja és technikai továbbfejlesztése az eddigi, igen magas színvonalat még fentebbi szintekre emeli. Emellett természetesen új termékek is megtalálhatók,  alkalmazkodva a manapság dúló trendhez: az érintőképernyős eszközökhöz. Bővebb cikket a Pixinfo.com oldalán olvashat, az alábbi linkre kattintva:

http://pixinfo.com/cikkek/lenspen_2013

Lenspen_tisztitok

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!

Sun Sniper - a mesterlövész

A Sun Sniper márka termékeit érdemes megismernie minden fotósnak, mert nagyon hasznosak, nagyon kényelmesek és még jól is néznek ki. Két, a márkát képviselő termékről, az alábbi linkre kattintva bővebb tesztet is olvashatnak a Pixinfo.com jóvoltából. http://pixinfo.com/cikkek/sun-sniper_straps


Óriási raktárkészlet!

A nálunk forgalmazott termékek kiváló minőségét bizonyítja az is, hogy állandó a készletmozgás. Ennek ellenére mi arra törekszünk, hogy folyamatosan tele legyenek polcaink, és hogy bármikor ki tudjuk elégíteni vevőink igényeit, legyen szó pár darabos vagy akár egy jóval nagyobb megrendelésről.

Cullmann TITAN

Ismerje meg a méltán népszerű Cullmann márka termékeit, köztük a kiváló TITAN állványt! Garantáltan bemozdulásmentes felvételeket készíthet, nem számít, hogy középformátumú fényképezőgépről, fényerős teleobjektívről vagy profi videokameráról van szó.

Pálvölgyi-Digital Kft.


a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper, Peeps, Xtorm,
Sunbounce, Polaroid, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, Sunpak,
Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach
termékek hivatalos magyarországi forgalmazója