Hírek

A Photokina 2014 kiállításon

2014. 09. 19.

Lenspen és más (Bubl Cam)

A Lenspent idén a Pálvölgyi Digital képviseli a Photokinán, ahol nem csak a kanadai cég termékei, de további kiegészítők és újdonságok is megtalálhatók voltak.

Kompakt Rollei Állványok

2014. 09. 19.

Ismét két fotóállvány a Rollei-Fotopro műhelyből. Ezúttal a kompaktabbak közül válogatva került kezeink közé egy kis utazó tripod (Compact Traveler No.1), és egy csinos kis egylábú (NGA-54).

Photokina 2014

2014. 08. 06.

Közeleg a fotós világ nagy európai seregszemléje, a kölni Photokina. Akik már jártak ott, tudják, hogy a komoly gyártó és forgalmazó cégek mindegyike képviselteti ott magát. A bevezetett termékek mellett minden kiállításon rengeteg újdonság is megtalálható.

Lenspen Micro Pro (MCP-1)

2014. 08. 06.

Tavaly tavasszal, akarom mondani telének végén, márciusban már volt alkalmunk szemügyre venni a Lenspen újdonságokat. Akkor bemutattuk a Lenspen Micro Pro-t is, de az az érdekes helyzet állt elő, hogy ismét kaptunk egyet, amely különbözik a tavaly márciusban bemutatottól. Kis kutakodás után kiderült, hogy az MCP-1 és NMCP-1 nem teljesen azonos termékek, így megnézzük most az MCP-1-et is.

A fotós mindennapok svájci bicskája: Apotop Wi-Copy

2014. 05. 09.

Nyakig benne vagyunk a tavaszban, holnapután talán átcsapunk a nyárba, legtöbbünknek elkezd jobban bizseregni a mutatóujja és venné a gépet, menne a terepre.
Ilyenkor előkerül a nagy hátizsák és próbáljuk azt minél könnyebbre varázsolni.
Ebben segíthet egy vadonatúj eszköz, az Apotop gyártotta Wi-Copy, a korábban gyártott Wi Reader Pro továbbfejlesztett változata.

Lenspen Elite

2014. 01. 09.

Az idei, Las Vegas-ban megrendezett CES most is remek újdonságokkal kápráztatta el az érdeklődöket. Természetesen a Lenspen is képviseltette magát, és egy remek újdonságot mutatott be: átlátszó szén, amely jobban tisztít mint valaha.

Érdekességek

Régi ismerősök - új színekben

A fotósok körében bizonyára jól ismert Lenspen jól látható célja, hogy kibővítse célközönségét. A régi, jól bevált termékek új dizájnja és technikai továbbfejlesztése az eddigi, igen magas színvonalat még fentebbi szintekre emeli. Emellett természetesen új termékek is megtalálhatók,  alkalmazkodva a manapság dúló trendhez: az érintőképernyős eszközökhöz. Bővebb cikket a Pixinfo.com oldalán olvashat, az alábbi linkre kattintva:

http://pixinfo.com/cikkek/lenspen_2013

Lenspen_tisztitok

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!

Sun Sniper - a mesterlövész

A Sun Sniper márka termékeit érdemes megismernie minden fotósnak, mert nagyon hasznosak, nagyon kényelmesek és még jól is néznek ki. Két, a márkát képviselő termékről, az alábbi linkre kattintva bővebb tesztet is olvashatnak a Pixinfo.com jóvoltából. http://pixinfo.com/cikkek/sun-sniper_straps


Óriási raktárkészlet!

A nálunk forgalmazott termékek kiváló minőségét bizonyítja az is, hogy állandó a készletmozgás. Ennek ellenére mi arra törekszünk, hogy folyamatosan tele legyenek polcaink, és hogy bármikor ki tudjuk elégíteni vevőink igényeit, legyen szó pár darabos vagy akár egy jóval nagyobb megrendelésről.

Cullmann TITAN

Ismerje meg a méltán népszerű Cullmann márka termékeit, köztük a kiváló TITAN állványt! Garantáltan bemozdulásmentes felvételeket készíthet, nem számít, hogy középformátumú fényképezőgépről, fényerős teleobjektívről vagy profi videokameráról van szó.

Pálvölgyi-Digital Kft.


a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper,
Sunbounce, Polaroid, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, iGet,
Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach
termékek hivatalos magyarországi forgalmazója