0

 • Gondolatok a szemüvegtisztításról

  Gondolatok a szemüvegtisztításról

  2017. szeptember 26.

  Ha már unod, hogy a szemüveged mindig koszos, maszatos, ha belefáradtál a macerás tisztogatásba, ami időrabló, de még csak nem is hatékony... a folyadékok kiömlenek vagy lejár a szavatosságuk...

  Bővebben  

 • Öt egyszerű érv a Peeps szemüvegtisztítója mellett

  Öt egyszerű érv a Peeps szemüvegtisztítója mellett

  2017. szeptember 26.

  Kétféle ember létezik a világon: az egyik, aki szemüveget hord, a másik pedig, aki csak napszemüveget. Egészen mostanáig teljesen releváns volt ez a különbségtevés, ma azonban már máshogy is elkülöníthetjük bolygónk meglehetősen nagy szemüveges közösségét: van, aki már most is Peeps-szel tisztítja a szemüvegét és van, aki még nem.  

  Bővebben  

 • Megérkezett a Dörr legújabb fotóstáska-sorozata!

  Megérkezett a Dörr legújabb fotóstáska-sorozata!

  2015. szeptember 17.

  NoLimit fotóstáska-sorozat, a Dörrtől megszokott, átgondolt és célszerű formatervezésű, mindemellett igazán fiatalos kivitelezésű, és közkedvelt színekben érthetők el.

  Bővebben  

 • Fotózz egy másik dimenzióban!

  Fotózz egy másik dimenzióban!

  2015. szeptember 17.

  Sokakkal előfordult már, hogy vett egy jó minőségű fényképezőgépet, a képei napsütésben mégis fakók, élettelenek lettek. Ez nem a fényképezőgép beállítási problémája és nem is a Te hibád! 

  Bővebben  

 • Ideális állvány városnézéshez, túrázáshoz?

  Ideális állvány városnézéshez, túrázáshoz?

  2015. április 23.

   A pillanatok tökéletes megörökítéséhez elengedhetetlen az állványhasználat! Nyaraláskor, túrázáskor viszont nem mindegy milyen állványt választasz!

  Bővebben  

 • LENSPEN, a biztonságos tisztítás garanciája!

  LENSPEN, a biztonságos tisztítás garanciája!

  2015. április 16.

  Emlékszel, mivel tisztítottak nagymamáink ablaküveget? Igen, újságpapírral! Mert a fekete nyomdafesték 25%-a aktívszén volt. Azt is tudod, hogy a tengeri olajszennyezések megkötéséhez is segítségül hívják az aktív szén olaj-, és zsírmegkötő képességét?

  Bővebben  

 • Cullmann Concept One OH2.5V videós gömbfej

  Cullmann Concept One OH2.5V videós gömbfej

  2015. április 8.

  Nemrég mutattunk be egy Cullmann állványfejet az OT sorozatból, ezúttal azonban egy gömbfej kerül terítékre, mely - hibrid lévén - többféle feladathoz is alkalmas, így nem csak a fotósok, de akár a videósok számára is alternatívát jelenthet.

  Bővebben  

 • Rollei iFootage Shark Slider S1

  Rollei iFootage Shark Slider S1

  2015. március 9.

  Profi videós mozgatást végezhetünk a Rollei Shark Slider S1-gyel, amely 65 cm-es, vagy 1,3 méteres úthosszra állítható be, valamint lehetőségünk van lendkerekes csillapítás használatára is. A videókamerákhoz vagy DSLR/MILC videózáshoz használható slider ráadásul szénszálas anyagfelhasználásának köszönhetően könnyen hordozható.

  Bővebben  

 • Cullmann Concept One OT38 fotófej

  Cullmann Concept One OT38 fotófej

  2015. január 19.

  Ma már nem az a nehéz a cserélhető állványfej vásárlásban, hogy találunk-e az igényeinkhez illőt, hanem, hogy a nagy kínálatból tudunk-e egyáltalán választani. A gyártók mindenféle ötletet bevetnek, hogyan vonják magukra a vásárlók figyelmét.  Itt van például a Cullmann Concept One OT38, ami látszólag egy hétköznapi 3D fotófej, egy-két dologban mégis egy kicsit más.

  Bővebben  

Pálvölgyi-Digital Kft.

a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper, Sunbounce, Polariod, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, iGet, Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach termékek hivatalos magyarországi forgalmazója

Székhely: 1164 Budapest, Műszerész u. 23.

Adószám:14233564-2-42

Közösségi adószám: HU14233564

Cégjegyzékszám:Fővárosi Bíróság 01-09-894825