Hírek

A fotós mindennapok svájci bicskája: Apotop Wi-Copy

2014. 05. 09.

Nyakig benne vagyunk a tavaszban, holnapután talán átcsapunk a nyárba, legtöbbünknek elkezd jobban bizseregni a mutatóujja és venné a gépet, menne a terepre.
Ilyenkor előkerül a nagy hátizsák és próbáljuk azt minél könnyebbre varázsolni.
Ebben segíthet egy vadonatúj eszköz, az Apotop gyártotta Wi-Copy, a korábban gyártott Wi Reader Pro továbbfejlesztett változata.

Lenspen Elite

2014. 01. 09.

Az idei, Las Vegas-ban megrendezett CES most is remek újdonságokkal kápráztatta el az érdeklődöket. Természetesen a Lenspen is képviseltette magát, és egy remek újdonságot mutatott be: átlátszó szén, amely jobban tisztít mint valaha.

Polaroid ZINK!

2013. 11. 29.

Megérkeztek az amerikában kiváltképp népszerű instant fényképezőgépek! A Z2300 és Z340 fényképezőgépek ZINK technológiával azonnal kinyomtatják az elkészült képet - festék nélkül. Színesebb hétköznapok! 

PDB nyereményjáték és Sunpak újdonságok

2013. 10. 21.

Ha szeretne jó minőségű fotós kiegészítőket vásárolni, de nem szeretne túl sokat költekezni, a Sunpak termékei garantáltan megfelelnek majd elvárásainak. A több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező japán cég főleg vakuk tervezésével és fejlesztésével foglalkozott ezen hosszú évek alatt, mára viszont sok olyan hasznos kiegészítőt is megtalálhatunk termékeik között, amelyek további lehetőségeket nyújtanak a fotózás és videózás szerelmeseinek egyaránt.

Neked is kicsi? Tudunk rá megoldást!

2013. 09. 18.

Egy okostelefon átlagosan 2.000 mAh-s akkumulátorral van szerelve, ám ez a méret a munka vagy épp a kikapcsolódás közbeni használat miatt gyakran kevésnek bizonyul. Az Xtorm legújabb és egyben eddigi legnagyobb , 15600 mAh-s beépített akkuval rendelkező Power Bank 15.600 töltője akár 8 alkalommal képes 0-ról 100%-ra feltölteni mobil készülékeid.

Nézzen körül nálunk!

2013. 08. 27.

Megújult bemutatótermünkben mindig nagy örömmel várjuk kedves vásárlóinkat. Térjen be hozzánk, nézzen szét, próbálja ki termékeinket és tegye fel kérdéseit bátran! Mi arra törekszünk, hogy minden olyan információt megkapjon, ami a legjobban érdekli.

Érdekességek

Régi ismerősök - új színekben

A fotósok körében bizonyára jól ismert Lenspen jól látható célja, hogy kibővítse célközönségét. A régi, jól bevált termékek új dizájnja és technikai továbbfejlesztése az eddigi, igen magas színvonalat még fentebbi szintekre emeli. Emellett természetesen új termékek is megtalálhatók,  alkalmazkodva a manapság dúló trendhez: az érintőképernyős eszközökhöz. Bővebb cikket a Pixinfo.com oldalán olvashat, az alábbi linkre kattintva:

http://pixinfo.com/cikkek/lenspen_2013

Lenspen_tisztitok

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!

Sun Sniper - a mesterlövész

A Sun Sniper márka termékeit érdemes megismernie minden fotósnak, mert nagyon hasznosak, nagyon kényelmesek és még jól is néznek ki. Két, a márkát képviselő termékről, az alábbi linkre kattintva bővebb tesztet is olvashatnak a Pixinfo.com jóvoltából. http://pixinfo.com/cikkek/sun-sniper_straps


Óriási raktárkészlet!

A nálunk forgalmazott termékek kiváló minőségét bizonyítja az is, hogy állandó a készletmozgás. Ennek ellenére mi arra törekszünk, hogy folyamatosan tele legyenek polcaink, és hogy bármikor ki tudjuk elégíteni vevőink igényeit, legyen szó pár darabos vagy akár egy jóval nagyobb megrendelésről.

Cullmann TITAN

Ismerje meg a méltán népszerű Cullmann márka termékeit, köztük a kiváló TITAN állványt! Garantáltan bemozdulásmentes felvételeket készíthet, nem számít, hogy középformátumú fényképezőgépről, fényerős teleobjektívről vagy profi videokameráról van szó.

Pálvölgyi-Digital Kft.


a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper,
Sunbounce, Polaroid, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, iGet,
Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach
termékek hivatalos magyarországi forgalmazója