0

Magunkról

a LENSPEN, CULLMANN, DÖRR, SUN-SNIPER, PEEPS, XTORM, SUNBOUNCE, POLAROID, ROLLEI, RIVA, RUBYTEC, B-GRIP, ORBIS, SUNPAK, FRIO, ioSHUTTER, HÜK, B+W és SCHNEIDER-KREUZNACH

termékek hivatalos magyarországi forgalmazója

 

Cégünk fotótechnikai termékeket forgalmaz, kis- és nagykereskedelmi formában. Kizárólag új készülékeket értékesítünk, webáruházunkon keresztül vagy személyesen. Az áruházban található kínálat csak egy része azon termékeknek, amelyeket forgalmazunk, ezért ha valamit nem talál meg oldalunkon, kérem, írjon nekünk az info@palvolgyidigital.hu vagy a rendeles@palvolgyidigital.hu címre.

Fő termékcsoportjainkról a bal oldalon lévő menüsorból tájékozódhat, a webáruház vásárlási és szállítási feltételeiről pedig a "Szállítási Feltételek" aloldalon olvashat bővebben. A termékeket több gyártó kínálatából állítjuk össze. (DÖRR, CULLMANN, LENSPEN, BANDINELLI, HITI, PIXO, POWERBASE, KMP ....)

Árainkat megpróbáljuk mindig a legkedvezőbb szinten tartani, ezért napi rendszerességgel rendeljük termékeinket, a vásárlói igények figyelembevételével.
Raktárkészletünk és kínálatunk folyamatosan változik, a termékek nagy részét azonnal raktárról tudjuk biztosítani.
Folyamatos és időszakos akciókkal igyekszünk vonzóbbá tenni kínálatunkat (pl: foto-club kedvezmény, adott rendelés felett ingyenes házhozszállítás... stb.)

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa, kiválaszthassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáljuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére igyekszünk Önnek a lehető legtöbb információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan. A termékleírások a gyártók hivatalos oldalairól, illetve egyéb prospektusokból kerülnek felhasználásra, ezért cégünk a lapon található leírások tartalmáért és az esetleges ebből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállal.  

Pálvölgyi-Digital Kft.

a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper, Sunbounce, Polariod, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, iGet, Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach termékek hivatalos magyarországi forgalmazója

Székhely: 1164 Budapest, Műszerész u. 23.

Adószám:14233564-2-42

Közösségi adószám: HU14233564

Cégjegyzékszám:Fővárosi Bíróság 01-09-894825