0

Lenspen Vidimax TV- és más képernyőtisztító (CRT, LCD, OLED, plazma, stb), Lenspen technológia

– regisztrálj, hogy elsőként értékelhesd a terméket
Cikkszám: LP-VM-1
 raktáron


Teljes ár: 3 490 Ft

Ha viszonteladónk kíván lenni, kérjük
Termékjellemzők
GyártóLENSPEN
Tisztítsa digitális eszköze kijelzőjét anélkül, hogy karcok vagy bosszíntó csíkok maradnának rajta. Bármilyen monitorról, TV-ről, LCD kijelzőről, plazma kijelzőről vagy táblagépről mindenféle port, koszt és ujjlenyomatot könnyedén eltávolíthat.

A VidiMax egy tisztítópárnákkal ellátott eszköz televíziókhoz, számítógép monitorokhoz és speciális üveg felületekhez. Először az extra-puha portörlő felülettel kell letörölni a port a kijelzőről, majd a forradalmi (folyadék mentes!) aktív szénnel ellátott felület segítségével a makacs ujjlenyomatokat. Egyszerű és gyors.

Ezt a tisztítót biztonsággal használhatja bármilyen monitor, televízió, táblagép, laptop vagy digitális képkeret kijelzőjén, de alkalmazhatja szkennerek, fénymásolók vagy más speciális berendezések üveg felületén is.

Főbb jellemzők

- folyadék mentes > nem folyik és nem szárad ki
- kemikália mentes > nem tartalmaz mérgező anyagokat
- spray mentes > egyedi aktív szenes technológia, amely összegyűjti a szennyeződéseket
- egyszerű használni
- biztonságos használat > nem karcolja meg a tisztított felületet
- környezetbarát > több mint 500 használatra elegendő aktív szén; redukálja a hagyományos tisztítóeszközök pazarlását; vegyianyag mentes elegy

Pálvölgyi-Digital Kft.

a Lenspen, Cullmann, Dörr, Sun-Sniper, Sunbounce, Polariod, Rollei, Rubytec, B-Grip, Orbis, iGet, Frio, ioShutter, Kinomatik, HÜK, B+W és Schneider-Kreuznach termékek hivatalos magyarországi forgalmazója

Székhely: 1164 Budapest, Műszerész u. 23.

Adószám:14233564-2-42

Közösségi adószám: HU14233564

Cégjegyzékszám:Fővárosi Bíróság 01-09-894825